coaching is
voor jou ……

Als jij rond of in de dertig bent, waarbij het lijkt alsof je van de buitenkant alles voor elkaar hebt, maar jij je stiekem toch afvraagt ‘is dit het nou?’.

Je had wel verwacht dat je leven er nu anders uit zou zien, huisje – boompje – beestje, maar het ‘perfecte plaatje’ gaat nog niet op voor jou.

Je voelt dat het tijd is om iets te veranderen, om te gaan doen waar je echt blij van wordt, maar onzekerheid en die negatieve stemmetjes houden je tegen.

Hier hoef je niet langer meer mee rond te lopen! Ik zie om me heen zoveel leuke vrouwen, die – onnodig – ongelukkig rondlopen met twijfels, onzekerheid en niet voor zichzelf durven te kiezen.

Zo zonde! Want diep van binnen weet je dat het anders kan.

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

hoeveel jaren ga je nog verspillen?

Hoe sneller je actie onderneemt, hoe sneller je een gelukkiger leven kunt leiden.

Ik herken het uit verleden tijden, maar op het moment dat ik uit mijn comfort zone stapte en ging doen waar ik echt blij van werd, veranderde mijn leven en dat gun ik jou ook!

Je denkt misschien ‘ach, zo erg is het niet’ of ‘ik kan het zelf wel oplossen’. Je gelooft niet dat het ook voor jou mogelijk of weggelegd is. Zou je het niet eigenlijk gewoon maar moeten accepteren dat het is zoals het is?

Misschien vind je de investering te hoog… Maar hoeveel is het je waard om het leven te leven zoals jij dat wilt?

Wij vrouwen zijn geneigd om onszelf weg te cijferen, de ander op nummer 1 te zetten en continu voor anderen te ‘zorgen’. Wordt het niet tijd dat je jezelf dit cadeau gunt en jij op nummer 1 komt?

Er is veel meer mogelijk, ook voor jou!

Verspil niet langer je tijd, het leven gaat zo snel, haal eruit wat er in zit!

Dit is voor jou
als je:

• Klaar bent om nu te kiezen voor jezelf en om nu eindelijk te gaan doen waar jij écht gelukkig van wordt.

• De regie over je eigen leven wil terug pakken en bereid bent om daar vol voor te gaan

• Inziet dat een kleine investering jouw hele leven compleet kan transformeren.

Dit is niet voor
mensen die:

• Geen actie willen ondernemen en liever in hun veilige, ongelukkige bubbel blijven zitten.

• Niet willen investeren in zichzelf en persoonlijk willen groeien om het beste uit zichzelf en het leven te halen.

• Geen verantwoordelijkheid durven nemen en liever in het slachtofferstuk zitten in plaats van iets te veranderen.

Dit is wat een traject met mij je kan opleveren:

• Krijg inzicht in je belemmerende overtuigingen en patronen, zodat je ophoudt met jezelf te saboteren en gaat inzien welke mogelijkheden je hebt.

• Weet wie je bent en waar je voor staat, zodat je dit vol zelfvertrouwen uit kunt dragen.

• Krijg helderheid in de wirwar van je gedachten en keuzes, zodat je stopt met piekeren en weet wat je wil en recht op je doel afgaat.

• Voel je weer lekker in je vel en wordt een leuker mens voor jezelf en je omgeving.

• Je stopt met jezelf in allerlei bochten te wringen om anderen te pleasen, zodat je kiest voor jezelf en dat waar jij blij van wordt.

• Leef je leven op jouw voorwaarden, ook al is dat anders dan anderen van je verwachten.

ben je er klaar voor?

Wil jij de regie pakken over je leven en nu eindelijk gaan doen waar je echt blij van wordt?

Je kunt al een coachtraject bij mij volgen vanaf 197 euro per maand.

We plannen elke 2 weken een coachsessie van een uur in en dit kan zowel online als live plaatsvinden. Tussen de sessies ben ik bereikbaar via de mail om al je vragen te beantwoorden. Je hoeft dus nooit lang rond te lopen met iets wat je bezighoudt en waarover je wil sparren, zodat je sneller stappen maakt richting jouw doelen.

Ik ken mijn klanten als geen ander dus hierbij alvast een eerste tip: voordat je begint met berekenen wat de sessies jou gaat kosten, denk eerst eens na over wat deze investering jou gaat opleveren…

Je investeert namelijk in een transformatie waar je de rest van je leven profijt van hebt, hoeveel is dat je waard?

“Now is the time to start living your dreams.”

Ben jij klaar voor verandering?
Vraag dan een gratis gesprek aan.

Wat je nog moet weten

Als kind vond ik al dat het leven vooral leuk moet zijn, ik hou van de ‘pieken’ en stoei ook nog regelmatig met de ‘dalen’. Hoewel ik weet dat ze erbij horen…ik heb ze liever niet, ga ze wel aan. 

Ik voel me heel gelukkig als ik op reis ben en nieuwe plekken ontdek. Ik heb een bucket list vol bestemmingen die ik nog wil bezoeken. 

Je kunt me wakker maken voor leuke verrassingen, tripjes en sushi. 

Uit eten gaan is mijn hobby, ik ben gek op goede wijnen en mijn guilty pleasure is wel de chocoladepepernoot (gelukkig liggen ze niet het hele jaar in de winkel). 

Ik vind het heerlijk om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn en vind alles wat daarbij hoort superinteressant, tegelijkertijd geniet ik volop van gezellige feestjes en fun met vrienden. Zeg maar een goede balans tussen de yogamat en de kroeg. 

Mijn hoofd zweeft af en toe het universum in, maar mijn voeten houden me op de dansvloer..

Recensies

“Ik was altijd iemand die keuzes maakte met mijn hoofd. Ik vond het belangrijk om een goede baan te vinden en veel geld te verdienen. Grote plannen dus. Ik ben het zakenleven in gegaan en werd daar uiteindelijk niet gelukkig van. Ik ondervond spanningsklachten. Tijdens mijn coaching bij Marinda heb ik geleerd om keuzes te maken met mijn hart. Zij stelde mij goede vragen: wie ben ik eigenlijk? Wat vind ik leuk om te doen? Waar komt het vandaan dat ik met mijn hoofd keuzes maak in plaats van met mijn hart? Marinda wist haar vinger steeds op de zere plek te leggen, waardoor ik mijzelf veel beter heb leren kennen. Sindsdien maak ik keuzes waar ik echt blij van word. Ik pluk daar nog steeds elke dag de vruchten van en ga met veel plezier naar mijn werk. Ik ben heel blij met mijn traject bij Marinda en kan dat iedereen aanraden!”

Marloes, 35

Op het moment dat ik vastliep op het werk werd ik in contact gebracht met Marinda. Marinda is een warme persoonlijkheid en weet door haar professionele aanpak je aan het denken te zetten.

Door de spiegelingen en de handvaten ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker hebben gemaakt. Ik ben echt veranderd sinds mijn gesprekken met Marinda. Ik ben anders gaan denken en ik blijf in het hier en nu en maak mij minder zorgen om de toekomst en om anderen en hun problemen. Ik blijf dicht bij mezelf en voel me daardoor een stuk lichter.

Ik ben heel dankbaar dat ik Marinda heb leren kennen want mede dankzij haar professionele aanpak heb ik dit alles bereikt. Nu kan ik op eigen kracht op deze positieve manier van denken verder gaan.

Harriette, 59

Eén ding wist ik zeker, ik was klaar om een aantal dingen te veranderen in mijn leven, maar geen idee waar te beginnen. Via via kwam ik bij Marinda terecht.

Super gespannen was ik voor de kennismaking en geen idee wat ik van de gesprekken moest verwachten. Gelukkig klikte het meteen tussen ons. Met de vragen die Marinda stelt, houdt ze me die spiegel voor en geeft ze me inzichten in de vragen die ik heb.

Dankzij Marinda heb ik geleerd te vertrouwen op mijn gevoel en de beslissingen te nemen die ik belangrijk vind voor mezelf. Na elke gesprek loop ik weer geïnspireerd en vol vertrouwen naar buiten. Door dat vertrouwen heb ik veranderingen die ik wilde in mijn leven weten door te voeren.

Monique, 31

Wat mij het meest heeft geraakt in ons contact en wat mij dus ook heel erg heeft geholpen om bepaalde vicieuze cirkels te doorbreken, is dat Marinda mij heel veel heeft gegeven om over na te denken.

Het heeft me geholpen om dingen anders te bekijken, waardoor ik elke keer wanneer ik in een “negatieve” gedachtengang belandde dit mij heel erg heeft geholpen om er weer uit te komen en toch door te gaan.

Marinda heeft echt bepaalde dingen getriggered bij mij, wat mij uiteindelijk rust heeft gegeven. Ik heb het contact tussen Marinda en mij ook niet perse ervaren als dat zij een coach is, maar als een caring person die mij dat ene stukje heeft gegeven wat ik net nodig had om stappen te zetten.

Asiye, 27

Ik had het allemaal niet meer zo goed op een rijtje. Ik zou stoppen met school en had een invulling voor de dag nodig. Dit vond ik heel erg lastig. Toen ben ik mijn reis met Marinda begonnen.

Door middel van fijne en inspirerende gesprekken, ben ik gekomen waar ik nu ben. Want soms kom je alleen niet uit je gedachten en heb je daar iemand anders voor nodig, zoals in mijn geval Marinda. En ik ben haar heel dankbaar hiervoor.

Ik ga nu met veel plezier naar mijn werk en heb daar lieve nieuwe mensen leren kennen. En dat had ik niet gekund en gedurfd zonder de begeleiding van Marinda.

Lisanne, 19

Soms gebeurt er iets in je leven waar je geen controle op hebt en je niet weet hoe daar mee om te gaan. Dit overkwam mij. Ik had het gevoel alles kwijt te raken, zag de dingen voornamelijk somber in en wist niet zo goed ‘hoe nu verder’.

Marinda heeft mij laten voelen hoe krachtig ik eigenlijk ben en wat ik vanuit die kracht allemaal wél kan doen. Ze doet dit met heel veel warmte, liefde, luchtigheid, geduld en zonder te oordelen. Ze durft mij een spiegel voor te houden, waardoor ik steeds meer heb geleerd, en gevoeld, wie ik zelf ben en waar ik voor sta. Om vanuit die overtuigingen en dat gevoel mijn leven een positieve richting op te sturen.

Na een gesprek met Marinda voel ik me een stuk lichter en blijer en durf ik nieuwe stappen in mijn leven aan te gaan.

Suzanne, 35

In het leven loop je soms tegen jezelf en bepaalde dingen aan, ik besloot hier iets aan te doen. Ik kwam terecht bij Marinda.

De relatie tussen mij en Marinda is niet afstandelijk en zakelijk, zoals dat bij een psycholoog wel het geval kan zijn, maar dichtbij en persoonlijk. Marinda durft ook te delen.

Door de persoonlijke connectie is het voor mij veel makkelijker om mezelf te zijn. Hierdoor ontstaat er bij mij ruimte voor emoties en het tonen van deze emoties.
Marinda is sensitief en analytisch, zij vangt signalen op en kan hier vervolgens adequaat op reageren. Ze weet uit de warrige brei aanknopings- en kernpunten te vinden en verbanden te leggen, waar we het vervolgens weer over kunnen hebben. Ze benadert mijn uitdagingen niet vanuit de uitdaging zelf, maar ze overziet het geheel; helikopterview. 

Marinda is een gevoelsmens, zeer empathisch en liefdevol. Daarom is dit werk haar op het lijf geschreven. Ze spreekt en handelt vanuit haar hart en ik heb het geluk dat ik daar een stukje van mag proeven. Dank je wel lieve Marinda!

Astrid, 31

‘Ik ben een stuk actiever geworden en ik ben meer dingen aangegaan.’

Het heeft even geduurd voor ik zover was om met een coach contact op te nemen. Maar het kennismakingsgesprek met Marinda was erg prettig. Er was al snel sprake van vertrouwen, omdat zij ook haar eigen verhalen en ervaringen deelt.

Ik zat vast en ik vond het moeilijk om bepaalde onderwerpen te bespreken. Tijdens het traject heeft Marinda mij een spiegel voorgehouden en heeft zij mij duidelijk kunnen maken dat ik zelf verantwoordelijk ben voor wat ik doe of wat ik niet doe, dat is nog niet altijd makkelijk te accepteren.

Marinda biedt ruimte, maar houdt wel een stok achter de deur, zij legt keuzes bij mij – maar vraagt wel naar argumentatie, met korte antwoorden en standaardzinnen kom je niet weg.

Concreet heeft het traject mij – ondanks de coronasituatie en lockdowns – meer in beweging gezet. Ik ben een stuk actiever geworden en ik ben meer dingen aangegaan. Het contact tussen de sessies door is iets wat ik zeer waardeer.

Het is prettig om met Marinda te praten, zij is oprecht en eerlijk. Ik gun iedereen een Marinda in zijn of haar leven!

Frank – 36